Op loopafstand is restaurant “Heren van Montfort”, bruin- / eetcafé “Biej de Vogel”,  een pizzeria, twee cafetaria’s, een ijssalon en diverse terrasjes.
Ook in Montfort op loopafstand zijn er een supermarkt, een bakker, een slager, en een drogist.

Heren van Montfort

De Heren van Montfort is gevestigd aan de Markt in Montfort op loopafstand van onze Bed & Breakfast. “De Heren” biedt u een culinair restaurant (Restaurant Antoine), een sfeervol terras, vergaderzalen en flexplekken. In de voormalige werkplaats is een kookstudio en een wijnproeverij annex wijnwinkel gevestigd.

Restaurant Da Vinci

Da Vinci is al 26 jaar culinair en meesterlijk genieten. De gerechten van Margo Reuten, Meesterkok en de enige vrouwelijke chef in Nederland met een Michelinster, spelen hierin een centrale rol. Elk gerecht wordt op weergaloos mooi servies gepresenteerd waardoor zowel mond als oog worden gestreeld.