Designer Outlet Roermond

Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthurGlen en biedt 200 internationale designermerken aan. Het center is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad.

Roermond

Shoppen in Roermond is een echte aanrader. Roermond heeft een gemoedelijke en karakteristieke binnenstad mét een diversiteit aan winkels die je kunt bezoeken. In de binnenstad vind je een mooie mix van boetiekjes, exclusieve speciaalzaken en bekende grote ketens.

Maastricht

Van Wyck tot het Vrijthof en daar voorbij. In Maastricht shop je zeven dagen per week, mét koopavond op donderdag en score je regelmatig in de sale. De uitverkoop of solden wordt niet in specifieke periodes gepland, maar verschilt per seizoen en zelfs per winkel. Van hip & vintage in Wyck, tot sjiek & chic in het Stokstraatkwartier. Winkelcentra zoals Mosae Forum & Entre Deux, plekken voor de alledaagse boodschap of lekker vers van de markt.